Kviešu miltu nūdeles Udon ir ātri pagatavojamas japāņu nūdeles ar neitrālu garšu un slidenu tekstūru, tādēļ tās būs lieliskas kā piedeva dažādos Austrumu ēdienos, kuriem parasti piemīt piesātinātas garšas. Šīs nūdeles ir īpaši piemērotas zupām, bet tik pat labi var izmantot jebkuros ēdienos, piemēram, vok, salātos u.c, kā piedevu un aizstājot citas nūdeles. PAGATAVOŠANA: Katlā uzvāriet ūdeni, ielieciet nūdeles un vāriet 3-4 minūtes. Pēc tam nūdeles nokāš. UZGLABĀT sausā vēsā vietā
KVIEŠU milti, ūdens, sāls.
Labība, kas satur lipekli;
Derīgs līdz: skatīt uz iepakojuma. Uzglabāšanas temperatūra: 0;25.
kJ: | 1500 |
Kcal: | 359 |
Tauki: | 1 |
Piesātinātās taukskābes: | 0.5 |
Ogļhidrāti: | 75 |
Cukuri: | 2 |
Sāls: | 0.3 |
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Olbaltumvielas: | 12 |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.