Konjaks tiek ražots stingri ievērojot tradīcijas un izmantojot divkāršu nobriešanu: pirmā nobriešana notiek franču ozolkoka mucās, otrā jaunajās amerikāņu ozolkoka mucās. Papildus nobriešana amerikāņu ozolkoka mucās, kuru sauc par gourmand franču valodā, dod konjakam bagātīgus un eksotiskos aromātus.Konjaka aromātā mijās ozolkoka, svaigo konditorejas izstrādājumu, kokosriekstu un ananāsu notis.
Uzglabāšanas temperatūra: 5 līdz 20°C.
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.