NONGSHIM Ātri pagatavojamas Ramen nūdeļu zupas ar Kimči pamatā ir Rāmen nūdeles ar korejiešu tradicionālās uzkodas kimči garšu, kas tiek gatavota no fermentētiem Ķīnas kāpostiem un dažādām piedevām. Ramen ir izplatītas, ātri pagatavojamas japāņu nūdeles, kas tiek gatavotas no kviešu miltiem un ūdens. Ar vārdu "ramen" apzīmē arī pašu ēdienu, kas sastāv no kviešu nūdelēm, pasniegtām gaļas vai zivs buljonā, bieži ar sojas mērci vai miso, un kā garnējums tiek izmantota šķēlēs sagriezta cūkgaļa, kaltētas jūraszāles. Gandrīz katram apvidum Japānā ir pašam savs ramen veids sākot ar tonkatsu (cūkgaļas buljons) un beidzot ar miso ramen. Japāna ir ātri pagatavojamo nūdeļu (tajā skaitā arī ramen) izcelsmes valsts. Japānā ir liela daudzveidība ramen ēdieniem. Divas populārākās ramen ēdiena sastāvdaļas ir nūdeles un buljons. Ramen nūdeles pieejamas visdažādākajās formās un garumos - platas, tievas, strēmelēs, taisnas vai krokotas. Nesatur transtauksābes. UZGLABĀT: sausā vietā. IZCELSMES VALSTS: Koreja. RAŽOTA: iekārtās, kas pārstrādā arī MIEŽUS, VĒŽVEIDĪGOS, OLAS, ZEMESRIEKSTUS, PIENU, SELERIJAS, SEZAMA sēklas un MOLUSKUS. PAGATAVOŠANA: Katliņā uzvāra 500 ml ūdens. Tajā liek nūdeles, dārzeņu pārslas un zupas pulveri. Vāra vēl 3 minūtes. Labi apmaisa un pasniedz siltu!
Nūdeles: KVIEŠU milti (ASV), kartupeļu ciete, palmu eļļa, sāls, skābuma regulētāji: kālija karbonāti, nātrija karbonāti, nātrija fosfāti; tokoferola šķidrums (antioksidants: tokoferoli, emulgators: SOJAS lecitīns), garšvielas (rauga ekstrakts, SOJAS mērce, ķiploki, KVIEŠU ciete), zaļās tējas ekstrakts (oligosaharīds, tējas katehīni), krāsviela: riboflavīns. Zupas pulveris: garšvielas (maltodekstrīns, hidrolizētu augu proteīni (SOJA, KVIEŠI), sāls, rauga ekstrakts, SINEPJU eļļa), sāls, cukurs, garšvielas (maltodekstrīns, ķiploki, glikoze, melnie pipari), garšas pastiprinātāji: dinātrija inozināts, dinātrija guanilāts; skābuma regulētājs: citronskābe, biezinātājs: guāra sveķi, karameles pulveris (maltodekstrīns, krāsviela: amonija karamele). Dārzeņu pārslas: kaltēti dārzeņi (ķīniešu kāposti, ķiploki), Ķīnas kāposts Pak čoi, burkāni, sīpolloki. Ražota iekārtās, kas pārstrādā arī MIEŽUS, VĒŽVEIDĪGOS, OLAS, ZIVIS, ZEMESRIEKSTUS, PIENU, SELERIJAS, SEZAMA sēklas un MOLUSKUS.
Labība, kas satur lipekli; sojas pupas un to produkti; sinepes un to produkti;
Derīgs līdz: skatīt uz iepakojuma. Uzglabāšanas temperatūra: 0;25.
kJ: | 1748 |
Kcal: | 415 |
Tauki: | 12 |
Piesātinātās taukskābes: | 6.4 |
Ogļhidrāti: | 69 |
Cukuri: | 3.9 |
Sāls: | 4.7 |
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Olbaltumvielas: | 7.7 |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.