Sākotnēji dzirkstošais vīns tiek izturēts alumīnija cisternās, kur noris aukstā dekantēšana un rauga fermentācija. Vēlāk šajā mucā tiek pievienota saharoze un tiek atstāts uz otro rauga fermentāciju (Martinotti-Charmat method). Kad dzirkstošais vīns ir sasniedzis nepieciešamo spiediena līmeni, alkohola un cukura saturu, vīns ir atdzesēts un auksts pildīts pudelēs. Vīnam piemīt gaiši dzeltens salmu tonis, smaržā slēpjas augļu buķete, kurā mijās persiku, zaļo ābolu un akācijas koka notis. Dzirkstošais vīnam piemīt svaiga garša un līdzsvarots skābums, ilgstoša pēcgarša. Lieliski piemērots kā aperitīvs, sader ar suši un zivju ēdieniem
Uzglabāšanas temperatūra: 5 līdz 20°C.
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.