1838. gadā Augustin Godet pirmo reizi izveidoja Gastronome - īpaši sausu konjaku, kas ideāli piemērots gremošanas uzlabošanai. 2016. gadā tika pieņemts lēmums par pilnīgi organiskā konjaka radīšanu - Godet Gastronome Organic X.O. Konjaka ražošanā izmanto tikai organiskās vīnogas, kas nesatur ķīmiskās un mākslīgās vielas. Vīnogas tiek audzētas Francijas rietumos, retā vīna dārzā Fins Bois reģionā. Konjakam ir īpaša aromātu buķete, kurā mijas apelsīnu ziedu, īrisu un vijolīšu notis. Tā garšā izceļas rieksti un tumšie ķirši. Konjakam ir raksturīga viegla un maiga pēcgarša
Uzglabāšanas temperatūra: 5 līdz 20°C.
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.